EU rejseforsikring

Fra 1. januar 2008 skal du selv betale hjemtransport, hvis du bliver syg eller kommer til skade i udlandet. Det er nemlig ikke længere dækket af den offentlige rejsesygeforsikring (det gule sygesikringsbevis). Får du brug lægehjælp eller skal du på sygehus, dækker den offentlige rejsesygesikring kun ved rejser i EU-lande samt Norge, Schweiz og Island (altså ikke længere populære rejselande som Tyrkiet, Egypten, Kroatien m.fl.).

 

Uden en rejseforsikring er der derfor stor risiko for, at du bliver ramt af mærkbare økonomiske konsekvenser, hvis ulykken sker - udover svie, smerte og en ødelagt ferie.

 

Din Europa rejseforsikring hos Byggeriets forsikringsservice giver dig fuld dækning - til samme pris!

 

Som kunde hos Byggeriets forsikringsservice kan du føle dig helt rolig, fordi vi hjælper med at holde dig korrekt forsikret. Har du allerede en Europa rejseforsikring hos Byggeriets forsikringsservice, behøver du ikke at foretage dig noget - vi udvider din nuværende rejseforsikring til også at dække hjemtransportudgifter samt udgifter til lægehjælp og sygehusbesøg i de lande i Europa, som fra 1. januar 2008 ikke er omfattet af den offentlige rejsesygesikring. Det bedste af de hele er, at du ikke skal betale ekstra for denne ændring. Udvidelsen af din dækning indgår automatisk og uden merpris i din rejseforsikring i hele 2008.

 

Ring gerne til os på 70 26 16 60, hvis du har spørgsmål til din rejseforsikring.

Byggeriets Forsikringsservice - Dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA, Norge

A.C. Meyers Vænge 9 - 2450 København SV - Telefon 7026 1660 -  E-mail info@bygfs.dk